vrijdag 29 maart 2024

Alles over Altena

Wilhelmina'26 evalueert feestweek met open brief

20 juni 2012 (door AalburgNet)

WIJK EN AALBURG - Namens Wilhelmina'26 heeft voorzitter Henk Treffers de evaluatie van de feestweek van de voetbalverening samengevat en geplaatst op internet. Onderstaand het verslag.

"Afgelopen maandag vond de evaluatie plaats van de 28e feestweek van Wilhelmina’26 die onlangs van 15 mei tto ten met 19 mei heeft plaatsgevonden op ons complex. Ondanks dat er in de media artikelen zijn verschenen waarbij de nadruk werd gelegd op de geluidsoverlast die zou zijn ontstaan, mag worden geconcludeerd dat er dankzij de vele vrijwilligers wederom een prestatie is neergezet die klonk als een klok! De week is vlekkeloos verlopen, er heeft zich geen enkel incident voorgedaan en vele honderden (of duizenden mensen) zijn deelgenoot geweest van een prachtige feestweek van Wilhelmina’26.

Het beperken van de (geluids)overlast voor de omwonenden en inwoners van Wijk en Aalburg heeft zeker onze aandacht, echter op bepaalde factoren (zoals onder andere de wind) hebben wij helaas geen invloed. Derhalve zou ik een ieder die zijn bedenkingen heeft over onze feestweek willen uitnodigen om komend jaar een kijkje te komen nemen. Voor elk wat wils lijkt mij met onder andere een Hollandse avond, ontbijt voor de ouders van onze jeugdleden, sportieve prestaties op het veld en de kerkdienst op de zondagmiddag!
Zo is dan direct waar te nemen hoeveel mensen op een fantastische manier genieten op sportpark de Ebbe gedurende deze traditionele feestweek! Alle vrijwilligers en bezoekers nogmaals bedankt voor een fantastische feestweek.

Groet Henk Treffers."

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.