maandag 24 januari 2022

Alles over Altena

Bruysend.nl schrijft weer wedstrijd uit

20 juni 2012 (door WerkendamNet)

DISSEN -  Net als in 2011 zal Bruysend.nl uit Dussen ook in 2012 weer een dressuurwedstrijd organiseren met als hoofdprijs een prachtig sponsorpakket ter waarde van honderden euro’s.

Op basis van ingezonden filmpjes worden de twaalf meest talentvolle dressuurruiters uitgekozen door een vakkundige jury bestaande uit Jeroen Okkema (Stal Argonaut), Machteld Oudshoorn (Paarden Kennis Centrum) en Simone Bruys (Bruysend.nl).

Finaledag
De filmpjes van deze talenten zullen geplaatst worden op het YouTube kanaal van Bruysend.nl. Daarna is de beurt aan het publiek. Iedereen mag stemmen via de duimpjes op YouTube. Het filmpje dat eind september tot de zes filmpjes met de meeste stemmen hoort, daarvan wordt die persoon uitgenodigd om op de finaledag te rijden bij Dressuurstal van Baalen. Op deze finaledag zullen de deelnemers na een rondleiding bij Dressuurstal van Baalen de finale rijden onder leiding van onder andere Marlies van Baalen. Uit deze finale komt de winnaar of winnares die een jaar lang wordt gesponsord voor wedstrijden en op de Bruysend.nl website gevolgd zal worden.

Wie alles wil weten KLIKT HIER...

Lees meer over:

wedstrijd paarden Dussen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.