maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Bensleman wint Van der Straatenloop

19 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Afgelopen zaterdag werd de Van der Straatenloop georganiseerd in Werkendam. Mustafa Bensleman werd winnaar van de vijfde editie. Ook dit keer kwam er weer een supersnelle tijd op het bord en wel 14:36.

Bensleman, de in Barvelona woont, wilde er Werkendam vooral een tactische race van maken. Dat lukte prima. Een drietal kilometers lang liepen Bensleman en Yannik Michiels uit België, gelijk op. Bensleman, Marokaan van origine, kon na de eerste volle ronde via een enkele versnelling Michiels al van zich af te schudden. De Vlaming werd dan ook tweede. Tomas Hendrickx bezette de derde plaats.

Anne Zijderveld boekte bij de dames de eerste plaats.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.