woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Asfaltoplichters ook actief in Almkerk

19 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK - In de omgeving van het gebied Heusden en Altena zijn de afgelopen tijd zogenaamde "asfaltoplichters" actief.

De oplichters, vaak Engels sprekend, komen aan de deur met een verhaal dat ze voor de gemeente asfalt hebben moeten leggen, maar nog een restpartij over hebben. Als de bewoner geïnteresseerd is willen ze daarmee wel een pad of oprit asfalteren. Na de werkzaamheden blijkt de kwaliteit echter zeer slecht en de rekening zeer hoog. Na een melding van een oplettende bewoner kon de politie gisteren één oplichter in Almkerk aanhouden. De politie waarschuwt niet in zee te gaan met deze heren.

Lees ook het bericht op Aalburg.net

Lees meer over:

Almkerk asfaltoplichters
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.