Sunday 26 September 2021

Alles over Altena

Kinderopvang loopt voor Jantje Beton

19 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM – Kinderopvang Woudrichem deed onlangs mee aan de Jantje Beton loterij.  Een honderdtal kinderen verkochten hun lootjes in de periode van 29 mei tot en met 6 juni.

De kinderopvangorganisatie vindt het een goede zaak dat Jantje Beton zich inzet voor het realiseren van speelgelegenheid voor kinderen. "Dit blijkt namelijk niet overal vanzelfsprekend", aldus Jeremy Husmann van de Kinderopvang.

Initiatiefneemster en pedagogisch werker Miryam van de Nieuwenhuijzen vond het dan ook een goed idee de kinderen van de buitenschoolse opvang hierin te betrekken. Familie, vrienden en kennissen werden benaderd om het goede doel te steunen. En met succes. Sommige kinderen verkochten zelfs meer dan twintig lootjes. De beste verkopers worden dan ook beloond met een leuke verrassing.

Opbrengst
De actie leverde uiteindelijk het bedrag op van € 1.250,00. De helft hiervan gaat naar Jantje Beton. De andere helft gebruikt Kinderopvang Woudrichem om materiaal voor het eigen buitenterrein aan te schaffen. Vorige week legde zij nog een bestraat stuk terrein van ruim 100 m² aan. Dit staat weer garant voor extra speelplezier.

Lees meer over:

woudrichem loterij Kinderopvang
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.