woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

KBU Teams naar Nederlands Kampioenschap

18 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Twee teams van de Kadijk Beach University hebben zich dit weekend geplaatst voor het Nederlands Kampioenschap Beachvolleybal op 18 en 19 augustus in Scheveningen. Op vrijdagavond plaatste het team Colijn-Wouters zich in de leeftijdscategorie meisjes onder 19 jaar, door al hun wedstrijden te winnen. Op zaterdag plaatste het team Den Haan-Schoon zich in de leeftijdscategorie meisjes onder 14 jaar. Zij wonnen alle poulewedstrijden en de daarop volgende finalerondes.

De in Werkendam trainende teams Donkers-van Drunen (meisjes onder 16) en Tolenaars-van der Giessen (jongens onder 14) zijn nog volop in de race voor plaatsing voor het NK. (Het Kontakt)

Lees meer over:

sport Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.