woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Nog twee aanhoudingen voor geweld in feesttent

18 juni 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De politie heeft zaterdag nog twee verdachten aangehouden voor openlijke geweldpleging in een feesttent aan de Singel op 10 juni. De 22-jarige man en de 17-jarige jongen uit Werkendam zijn aangehouden op het politiebureau in Oosterhout. Ze zijn voorgeleid in ingesloten voor verder onderzoek.

De politie arresteerde op 10 juni een 20-jarige inwoner van Werkendam. De man zou betrokken zijn bij de mishandeling van twee personen. Een 25-jarige man uit Nieuwendijk liep hierbij een gebroken kaak op en een 42-jarige man uit Nieuwendijk hield een gebroken neus over aan de vechtpartij. Reden voor het geweld zou zijn geweest dat een van de verdachten de 25-jarige om geld vroeg. Deze weigerde en zou hierom zijn mishandeld, aldus de aangifte van de 25-jarige.

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.