donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Joke Wijnbelt weg bij Andelo

18 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Vrijdag 15 juni was een speciale dag voor de meisjes van de selectie en hun trainster Joke Wijnbelt. Na 12 jaar nam Joke afscheid van de selectie van Andelo. Een klein besloten feestje in het sportcafé van De Jager zorgde voor een mooi afscheid.

Twaalf jaar geleden begon Wijbelt als trainster bij Andelo. Haar dochter Tiffanny Wijnbelt turnde al een tijdje bij Andelo op hoog niveau en dat wekte de interesse voor trainen bij de selectie. Al snel zette Joke Andelo op de kaart met een eigen groep selectiemeiden. Het was altijd een groot feest op de training, maar ook tijdens wedstrijden. Maar er werd ook prima gepresteerd. De meisjes wonnen wedstrijd na wedstrijd.

Finale
Op 15 juni werd er eerst gewoon training gegeven aan de selectie. Twee meiden hadden namelijk 16 juni nog een spannende toestelfinale. Toch werd het een leuke les met heel veel dans en blije gezichten. Snel werden er wat foto’s geschoten van de complete selectie met Joke en de andere trainsters.

Daarna was er drinken en wat lekkers in het sportcafé. Er werd nagepraat over de leuke tijd en er werden cadeaus overhandigd aan Joke. Er was geknutseld en een mooie map met gelukswensen was het resultaat. Ook had elk meisje een roos, waardoor Wijnbelt uiteindelijk een prachtige bos had. Ook de meiden zelf werden niet vergeten. Wijbelt had voor alle meiden een klein cadeautje.

Afscheid
Uiteindelijk moest er dan echt afscheid genomen worden. Er werden veel handjes geschud en er vloeiden wat tranen. "Wij willen Joke hartelijk bedanken voor de twaalf mooie jaren die ze bij Andelo heeft doorgebracht en wensen haar veel geluk in haar toekomst als jurylid voor de KNGU," aldus Gymnastiekvereniging Andelo.

Lees meer over:

sport Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.