vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Truckerdag 2012 was groots

16 juni 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Maar liefst een dikke honderd trucks reden met een schitterend kabaal hun route. Toeters, sirenes, claxons, luchthoorns, drietonig, tweetoning... Af en toe oorverdovend. Overal bleven mensen staan om de passerende vrachtwagens met hun glimmende bijrijders toe te zwaaien. Een schitterend gezicht.

Dankzij de medewerking van heel veel enthousiaste transportondernemers en chauffeurs was deze tocht weer mogelijk. De vrachtwagens, een touringcar en een rolstoelbus namen deel en reden achter elkaar door het Land van Heusden en Altena. Achter de schermen staken veel vrijwilligers hun handen uit de mouwen en zorgden onder andere voor begeleiding van de deelnemers, het regelen van het verkeer en verzorgen van de broodmaaltijd.
 
Gezellig
De tocht begon in Giessen, bij Transportbedrijf Van der Stelt aan de Expeditiestraat 9. Om 9.00 uur werd daar verzameld en ingestapt, waarna de stoet rond 10.00 uur de karavaan vertrok. De route ging vanuit Giessen naar Babyloniënbroek, Hank, Dussen, Meeuwen, Drongelen, Eethen, Genderen en via Wijk en Aalburg, Veen en Andel weer terug naar Giessen.
 
Rond 13.30 uur eindige de rit weer bij Transportbedrijf Van der Stelt, waar een broodmaaltijd klaar stond. De gezellige muziek ter plekke werd verzorgd door “Brabants Bont Ael” en zanger Wim van den Heuvel uit Werkendam. (Foto's Aalburg.net)
 
Truckersdag 2012

 

Lees meer over:

Altena truckersdag 2012
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.