zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

Agenda Aalburg.net verbeterd

16 juni 2012 (door AalburgNet)

STEDENNET ALTENA - Aalburg.net, met Werkendam.net en Woudrichem.net samen Stedennet Altena - heeft de vormgeving van De Agenda aangepast. U weet wel, het uiterst complete overzicht van heel veel activiteiten in de gemeente. De nog steeds groeiende bezoekersstroom biedt mogelijkheden de dienstverlening verder te vergroten.

Of het nu om muziekuitvoeringen gaat, om (bijzondere) kerkdiensten, fietstochten, doe-middagen of anderszins, Aalburg.net heeft het vrijwel altijd in De Agenda. Dat komt ook omdat steeds meer mensen de compleetheid van die Agenda waarderen en steeds vaker hun evenementen of bijeenkomsten insturen. De redactie is daar blij mee.

Service vergroten
Om de service van Aalburg.net verder te vergroten is de opstelling van De Agenda veranderd: het geheel is nu overzichtelijker door twee kolommen met een goede - opvalllende - aandacht voor iedere afzonderlijke activiteit. Ook is er meer ruimte gekomen voor afbeeldingen en/of logo's. Een reden te meer uw materiaal (nog vaker) in te sturen...

Aanmelden
Dus... Heeft u een evenement of activiteit waarvan u meent dat Aalburg - en de wijde regio - dat zou moeten weten, KLIK dan op deze link en stuur uw informatie in! Wij plaatsen graag...

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.