vrijdag 19 april 2024

Alles over Altena

VV Altena en Rabobank Altena verlengen partnerschap

15 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanuit haar coöperatieve achtergrond gelooft Rabobank Altena sterk in samenwerking en verbindingen leggen. Sport is één van de manieren. Dat was dan de reden dat Rabobank Altena en VV Altena onlangs om de tafel zaten om te kijken hoe zij opnieuw invulling aan hun partnerschap konden geven. Dat lukte. Op het sportcomplex van VV Altena ondertekenden afgelopen maandag Ardie Kant en Huib Vink namens de club en marketing manager Bernadette Hulswit vanuit de bank een nieuw, driejarig sponsorcontract.

Sponsoring betekent bij Rabobank Altena investeren in de leefomgeving van de eigen klanten en leden. Daarbij richt de bank zich onder andere op de ondersteuning van de jeugd uit het Land van Heusden en Altena. In de nieuw opgestelde sponsorovereenkomst ligt het speerpunt dan ook bij de jeugd. Zo ontvangt het jaarlijkse Rabobank Altena-pupillenweekend een financiële bijdrage en komen er vlaggen rond het jeugd- en trapveld te staan.

Gebruik
Dit kunstgrastrapveld biedt alle kinderen uit Nieuwendijk de mogelijkheid iedere dag te kunnen voetballen. Je hoeft hiervoor dus geen lid van VV Altena te zijn. De voetbalclub roept de jeugd uit Nieuwendijk dan ook op hier veelvuldig gebruik van te komen maken.
 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.