Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Kinderopvang Woudrichem gecertificeerd

15 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Stichting Kinderopvang Woudrichem biedt naast kinderopvang, buitenschoolse opvang ook gastouderopvang. Onlangs werden de diensten uitgebreid met een - nu ook gecertificeerde - peuterspeelzaal.

Kinderopvang Woudrichem vindt het belangrijk een kwalitatief sterke opvang aan te bieden. Dit doet zij onder meer door te werken met goed opgeleid personeel dat verzorging en begeleiding op maat kan aanbieden. Met de certificering door het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzaal (LRKP) maakt de kinderopvang het streven naar kwaliteit opnieuw zichtbaar. 

Beschikking
Een kinderopvangvoorziening wordt pas in het LRKP geregistreerd na een inspectie door de GGD en een positieve beschikking van de gemeente.

 
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.