vrijdag 12 augustus 2022

Alles over Altena

De Ganzenhof geniet van leuke schoolreis

15 juni 2012 (door WoudrichemNet)

GIESSEN - Op maandag 11 juni gingen de kinderen van groep 3 tot en met 6 van basisschool De Ganzenhof op schoolreis. Rond 08.45 uur reed de bus voor en om 09.00 uur vertrokken de groepen naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen.

De buschauffeur zorgde daar voor de kaartjes en het bezoek kon beginnen. Tussen de middag werd genoten van lekkere frietjes en daarna werd er gespeeld in Ravotapia. De kinderen genoten zichtbaar.

Leeg
Vlak voor aankomst werden de ouders, die hun kroost kwamen ophalen, nog bij de neus genomen. 'Om 15.00 uur was het helaas tijd om weer naar huis te gaan. Eenmaal in Giessen hebben we de wachtende ouders nog even laten schrikken. Er kwam namelijk een lege bus terug... Wij waren in een andere straat uitgestapt en naar de school geslopen. Iedereen was heel stil en er moest zelfs gebukt worden bij de lage bosjes. Uiteindelijk kwamen we met veel kabaal uit de school rennen.'

Lees meer over:

Giessen schoolreis ganzehof
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.