maandag 29 november 2021

Alles over Altena

Altena iPad app is klaar. Nu Apple nog meekrijgen...

14 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA / DUSSEN: Roderick Hulsbergen, de maker van de iPad App voor Altena laat weten: 'De nieuwe iPad App van Het Land van Heusden en Altena is klaar en we wachten op goed keuring van Apple. Dan is die binnenkort te vinden in de App-Store.'

Na de App over Woudrichem ontwikkelde Hulsbergen uit Dussen een nieuwe iPad App. Deze gaat over Het Land van Heusden en Altena, het 'prachtige gebied in Noord-Brabant dat begrensd wordt door de Merwede in het noorden, de Afgedamde Maas en het Heusdensch Kanaal in het oosten, de Biesbosch in het westen en de Bergsche Maas in het zuiden. Met mooie dorpen, dijken, rivieren, kastelen, forten en de Biesbosch.' Aldus de berichtgeving op de website van Hulsbergen.

Als Apple de App akkoord vindt, komt deze eind juli beschikbaar.

Lees meer over:

heusden Altena ipad app
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.