maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Digitaal afspraken maken

13 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Vanaf dinsdag 12 juni kunnen de inwoners van Werkendam ook digitaal een afspraak maken als ze bij het Servicecentrum van de gemeente langs willen of moeten komen. Voor uw paspoort of rijbewijs, maar ook voor de aanvraag van een groot aantal vergunningen, kan men in het servicecentrum terecht.

In de ochtenduren kan men vrij binnen lopen en in de middaguren kan men op afspraak langskomen. Vooral in drukke tijden zoals rondom de vakantieperiode, is het maken van een afspraak zeker aan te raden. Tijdens de vrije inloop kan het erg druk zijn en lopen de wachttijden op.
Met een afspraak heeft men daar geen hinder van.

Deze afspraak kan nu ook digitaal worden gemaakt via http://www.werkendam.nl / Men krijgt direct de tijden te zien die nog vrij zijn en kan de afspraak eenvoudig vastleggen.

 

Lees meer over:

Werkendam digitaal afspraken
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.