donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Notenhoff wint met Knabbel en Babbel ontwerpwedstrijd

12 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALTENA / ANDEL - Vanwege de opening van het nieuwe adviescentrum in Almkerk schreef Rabobank Altena dit voorjaar een ontwerpwedstrijd uit met als thema 'Samen op de bank.' Ofwel: Wie ontwerpt de mooiste Social Sofa? Een vakjury nomineerde zeven ontwerpen en van 5 tot en met 11 juni kon iedereen stemmen op zijn of haar favoriete ontwerp. Het Social Sofa ontwerp “Knabbel & Babbel” van Zorgcentrum de Notenhoff uit Andel kwam als winnaar uit de bus.

Het ontwerp van van het personeel van De Notenhoff kreeg 28% van de stemmen. Naast de stemmen van het publiek telde ook het oordeel van de vakjury mee. Criteria bij de beoordeling waren onder andere creativiteit, originaliteit en toepasbaarheid. Naast de visuele kracht van het ontwerp, heeft de jury bij de beoordeling ook gelet op de gedachtegang achter het ontwerp en de gekozen locatie. Vooral de samenwerking die leidt tot de totstandkoming van een Social Sofa heeft daarin een grote rol gespeeld.

Knabbelen en babbelen
De bank, die in de directe omgeving van de nieuwe Notenhoff te Andel geplaatst zal worden, biedt ruimte om te knabbelen en te babbelen. De eekhoorns verwijzen met hun noten naar Zorgcentrum de Notenhoff, hun namen Knabbel & Babbel verwijzen naar de functie van de bank. Achterliggende gedachte is iedereen, van buurtbewoners en scholieren, tot ouders met hun kinderen en bewoners van de Notenhoff, de kans te geven om een praatje te maken, wat te eten of uit te rusten op deze bank.

Felicitaties
Rabobank Altena feliciteert het personeel van De Notenhoff die dit creatieve, doordachte ontwerp hebben ingediend en de realisatie hiervan mogelijk maken. Een waardevolle toevoeging in het Land van Heusden en Altena.

De redactie van Stedennet Altena (Aalburg.net | Werkendam.net | Woudrichem.net) sluit zich van harte hierbij aan: proficiat! (Foto Rabobank Altena)

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.