Thursday 23 September 2021

Alles over Altena

Op inbrekerspad...

11 juni 2012 (door AalburgNet)

VEEN - Surveillerende agenten zagen drie mannen die zich verdacht gedroegen op het terrein van een bloemenexportbedrijf aan de Eng in Veen. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag 9 juni op zondag 10 juni 2012.

De mannen bevonden zich om 04.30 uur op het afgesloten bedrijfsterrein en wilden er vandoor gaan toen ze de politie zagen. Het drietal kon als snel tijdens hun vlucht worden ingerekend. Het ging om een

  • 21-jarige man uit Zaltbommel
  • 18-jarige man uit Waardenburg
  • 28-jarige man uit Drunen

Proces-verbaal
Ze hadden inbrekersgereedschap bij zich, dat door de politie in beslag werd genomen. Het gereedschap bestond onder andere uit handschoenen, schroevendraaiers en een kniptang. Samen met de eigenaar werd het bedrijfspand en de woning geïnspecteerd. Daarbij werden geen braaksporen geconstateerd. Tegen het trio is proces-verbaal opgemaakt.

Lees meer over:

Politie inbrekers veen
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.