maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Bibliotheek Werkendam even dicht

11 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Bibliotheek Werkendam sluit twee weken haar deuren enw el van 11 juni tot en met 23 juni, dan wordt de bibliotheek heringericht. Reden daarvoor is om de collectie nog beter toegankelijk voor de klant te maken.

Bij de volwassen boeken komen informatieve boeken en romans bij elkaar te staan in drie ‘werelden’  Zo worden mensen op ideeën gebracht en geïnspireerd.  Om materialen uit te lichten komt in het midden van de bibliotheek een brede promenade met tafels om te snuffelen tussen nieuwe en interessante boeken.

Leestafel
Achterin wordt een grote leestafel geplaatst met kranten en tijdschriften waar onder het genot van een gratis kopje koffie of thee in makkelijke stoelen op een rustige plek gelezen kan worden. De jeugdboeken komen ook in werelden Deze zijn ingedeeld naar leeftijd zodat ieder een eigen plek heeft om te zoeken en te vinden. Speciale snuffelbakken brengen kinderen op nieuwe ideeën en ook hier staan de informatie boeken bij de leesboeken.

Heropening
De bibliotheek wordt anders, mooier, maar nog steeds met heel veel boeken, dvd’s, en tijdschriften. Op 25 juni wordt de bibliotheek heropend door Burgemeester Breuer. Vanaf 14.00 uur die dag is iedereen welkom om de vernieuw(en)de bibliotheek te bezoeken op de vertrouwde openingstijden.

Lees meer over:

bieb altena Werkendam heropening
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.