maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Internationaal deelnemersveld Van der Straatenloop

11 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  De vijfde editie van de  Van der Straatenloop in Werkendam staat gepland op zaterdag 16 juni. Het hoofdonderdeel wordt gevormd door een wedstrijd en recreantenloop over 5 kilometer en er is ook een wedstrijd van 10 kilometer.

De start van de 10 kilometer is om 14.00 uur op de van Randwijklaan  in Werkendam. De deelnemers lopen twee  ronden door het dorp . Er zijn geldprijzen  beschikbaar voor de wedstrijdcategorieën Heren. Master 35,45,55 en Dames, Master 35 en Master 45. Voor de recreanten zijn er prijzen in natura. Tevens wordt gewerkt met een bonussysteem op tijd.

Ook zijn er wedstrijden voor de jeugd vanaf 13.00 uur : 500 meter voor kinderen t/m 7 jaar , 1000 meter voor kinderen van 8 en 9 jaar , 1500 meter voor kinderen van 10 en 11 jaar  en 2000 meter voor kinderen voor de jeugd van 12 tot en met 15 jaar .

Internationaal
De wedstrijd heeft een internationaal deelnemersveld met daarbij de snelle belg Yannick Michiels die heeft aangegeven onder de 15 minuten te willen lopen. Hij krijgt tegenstand van de winnaars van  Dussen en Woudrichem nl Sander  Demmers en Tom Huyben, de jeugdige Maico Suijkerbuijk en circuitleider Lucas van der Veen. Bij de Master 35 start Armand van der Smissen, mits blessurevrij, en de leider in het Running Center Road Circuit Mar Hein van der Wiel. De master 45 kent met Hafid Chaaby, Rene Stam, Peter Mijsberg en Egbert Hooijkaas deelnemers die allemaal veel wegwedstrijden winnen. Met een aantal andere atleten wordt nog gesproken en het ziet er weer naar uit dat het een mooi breed veld gaat worden.

Inschrijven
Inschrijven met korting is nu mogelijk via de website www.inschrijven.nl of via www.stratenloopwerkendam.nl.
De voorinschrijving kost , ongeacht de afstand, € 3,00 en de jeugd is gratis.

Inschrijven op de dag zelf is mogelijk voor € 4,00 tot twintig minuten voor de start.

Voor Informatie en eventuele invitatie is contact op te nemen met  Martin Delleman

Via e-mail: info@stratenloopwerkendam.nl  of via nummer 06 51 31 73 20.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.