vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Arrestatie na mishandeling in feesttent Nieuwendijk

11 juni 2012 (door WerkendamNet)

NIEUWENDIJK - De politie arresteerde zondag 10 juni  2012 om 00.45 uur een 20-jarige inwoner van Werkendam. Hij zit vast op verdenking van mishandeling van twee personen.

Het geweld vond plaats bij een feesttent aan de Singel te Nieuwendijk. Een 25-jarige Nieuwendijker liep daarbij een kaakfractuur op, terwijl een 42-jarige inwoner - ook uit Nieuwendijk - vermoedelijk een gebroken neus overhield aan de vechtpartij. Beiden deden aangifte bij de politie.

Geweldsdelichten
De toedracht van het geweld is op dit moment nog niet duidelijk. De verdachte moet daar nog over verhoord worden. Wel is duidelijk dat hij eerder met politie en justitie in aanraking is geweest vanwege verschillende geweldsdelicten.

Lees meer over:

Politie Werkendam
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.