donderdag 20 januari 2022

Alles over Altena

Verleidelijke korting bij De Stuiter

11 juni 2012 (door WoudrichemNet)

UITWIJK - Deze zomer brengt Stichting Uitwijks Theater 'De Stuiter' hun zesde productie ten tonele. Het stuk "Komedie der Verleiding" staat dit jaar op het programma en wordt uitgevoerd op het terrein van zorgboerderij De Enghoeve in Uitwijk.

"Komedie der Verleiding" is geschreven door de Oostenrijker Arthur Schnitzler en speelt zich af aan de vooravond van de eerste wereldoorlog. Het is een stuk in drie bedrijven met veel interessante rollen waarbij mensen zich afvragen wat ze nou precies met het leven aanmoeten.

Korting voor leden

Rabobank Altena steunt De Stuiter al enige jaren en daarom geeft het toneelgezelschap op 21 en 22 juni een voorstelling speciaal voor leden van Rabobank Altena. De voorstelling duurt van 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur. Er is geen pauze.

Leden van Rabobank Altena ontvangen 50% korting op de toegangsprijs. De korting is geldig voor maximaal vier personen.

Meld u hier aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt dan zo snel mogelijk de toegangskaarten.
De aanmeldingen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst en vol=vol.

Lees meer over:

Uitwijk De Stuiter komedie
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.