vrijdag 21 juni 2024

Alles over Altena

Midzomerdansfeest in de Vesting

11 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Ze voelen zich nog jongens, Andreas, Arjens en Cees, maar stiekem zijn het allang mannen. Zij hebben iets bedacht: ‘Het Midzomerdansfeest in Woudrichem’. De langste dag de kortste nacht: dat vraag om een feest. Voor jong en oud. Geen pretenties, iedereen is van harte welkom. Aldus de mannen op hun Facebook-pagina.

In Zweden is dit fenomeen al  eeuwen bekend, maar het drietal wil daar aan de hand van dat voorbeeld een voorzichtige start maken in Woudrichem. Onder het motto: ‘Hoe meer mensen binnen de Vesting van Woudrichem, hoe meer vreugd!’

Festival
Uiteindelijk willen ze het liefst een heel Festival in Woudrichem. "Maar we beginnen voorzichtig op het terras voor De Kruitkelder in 2012. Een DJ die zijn best gaat doen. Baldadig komt met de Nieuwste Ballen! Vers IJs? Lachen! Een leuke ontmoeting! Cocktails? Een danswedstrijd waar het niet om de passen gaat maar om de passie! Kortom: Het beste is om het zélf even te komen checken hoe erg het uit de hand loopt."

Dus komen op zaterdag 23 juni bij De Kruitkelder! De entree is gratis. Aanvang: 21:00 uur.
Twitter: @midzomernachtje

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.