dinsdag 19 oktober 2021

Alles over Altena

Succesvolle tweekamp Andelo tegen Dussen

9 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - Andelo deed het afgelopen in Dussen, waar ze met de recreanten en de pré-instap van de selectie een tweekamp zouden turnen niet slecht. De vereniging uit Andel kwam met 'beduidend minder' meisjes uit dan DGV Dussen, maar dat mocht de pret niet drukken.

De ochtend begon met een opmars met de vlaggen van Andelo en DGV Dussen. De meisjes en jongens kregen een welkomstwoordje en mochten aan de slag op trampoline, rekstok, airfloor en balk. De pré-instap en de recreanten van groep 3 en 4 trapten af. Hierbij werden drie niveaus geturnd, die zelfverzonnen waren door DGV Dussen.

Hoogste niveau
In het hoogste niveau turnden Fenna van Dortmont zich naar de vierde plaats. Lisa Vu werd derde. Lotte Kievits mocht op de tweede plaats gaan staan en Estelle Kant mocht de eerste prijs in ontvangst nemen. Een leuk roodgekleurd podium om te beginnen. Bij niveau 2 behaalde Deborah den Hartog een eerste plaats.

Ook in groep 5 en 6 waren er plaatsen te verdelen. Thula van Ballegooijen turnde zich naar de derde plaats voor Andelo. In groep 7 en 8 werd Milou van der Beek vierde. Uiteindelijk mocht DGV met de wisselbeker naar huis. (Gymnastiekvereniging Andelo)

Klik hier om naar het fotoalbum van de tweekamp te gaan.

Lees meer over:

sport andel andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.