maandag 15 augustus 2022

Alles over Altena

Automobilist raakt onwel achter het stuur

8 juni 2012 (door WerkendamNet)

HANK -  Politie en ambulancedienst werden vrijdagmorgen 8 juni 2012 gealarmeerd voor automobilist die onwel geworden was.

De 72-jarige man was om 10.45 uur op het In 't Rietwerf tegen een geparkeerde auto aangereden. De automobilist had waarschijnlijk achter het stuur een herseninfarct gekregen, waarna hij tegen een stilstaande auto botste.

De ambulancedienst bracht de 72-jarige inwoner van Hank over naar het ziekenhuis. De politie informeerde de vrouw van het slachtoffer en zorgde voor de berging van de auto die midden op straat stond. 

Lees meer over:

Politie automobilist hank onwel
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.