maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Piet Pruijssers met pensioen. Nieuwe directievoorzitter benoemd

8 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Na ruim 41 jaar Rabobank waarvan bijna vijf jaar in Altena, neemt directievoorzitter Piet Pruijssers op 1 oktober 2012 afscheid van Rabobank Altena. Hij gaat dan van zijn pensioen genieten. Inmiddels is zijn opvolger bekend.

De raad van commissarissen van Rabobank heeft besloten drs. René van Zijl per 1 september 2012 te benoemen tot directievoorzitter van Rabobank Altena. Hij zal de plaats van Pruijssers in de directie van de bank overnemen.

Ervaring
René van Zijl is sinds 1998 werkzaam bij de Rabobank Groep. Hij heeft ruime managementervaring en bij diverse lokale banken de rol van directeur vervuld. Sinds 2010 is René algemeen directeur/directievoorzitter van Rabobank Maas en Leudal. "Met de ruime ervaring die René de afgelopen jaren heeft opgedaan, beschikt hij over de juiste capaciteiten om de ontwikkeling van onze bank voort te zetten. Wij wensen René alvast veel succes in Altena en zien uit naar een prettige en professionele samenwerking", aldus Theo Koekkoek, voorzitter van de raad van commissarissen.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.