Friday 17 September 2021

Alles over Altena

Feest in Woerkum: voetveer uit de vaart

8 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Op zaterdag 9 juni 2012 wordt in Woudrichem 650-jaar-visrechten gevierd. Een evenement dat heel wat bezoekers zal gaan trekken. Veerdienst Gorinchem zal die dag varen. Echter... Het voetveer boven 't Gat vaart 9 juni niet.

De veerman van het kleine voetveertje Woudrichem over de Afgedamde Maas is een vooraanstaand bestuurslid van De Hoop, de organiserende vereniging. Daarom wordt er op zaterdag 9 juni niet gevaren. Hij is betrokken bij de leiding over en coördinatie van de activiteiten en daarnaast zullen vanaf de steiger vissersboten vertrekken.

 

Lees meer over:

woudrichem De Hoop visrechten 650
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.