woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Tien kilometerloop Werkendam vervalt

7 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM -  Altena Road Runners laten weten dat de tien kilometerloop van Werkendam niet doorgaat. De vijf kilometer gaat wel door. 

In verband met de populariteit van de vijf kilometer tijdens de Van der Straatenloop in Werkendam heeft nog bijna niemand zich ingeschreven voor de tien kilometer. Dit heeft de organisatie doen besluiten om deze wedstrijd te laten vervallen en alle energie in te zetten op de vijf kilometer en de jeugdlopen. In het programma betekent dit dat de jeugd een half uurtje later begint. De start van de vijf kilometer blijft gewoon op 15.00 uur staan. 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.