woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Kozakken Boys uitgeschakeld in de beker

7 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Kozakken Boys heeft met de wedstrijd tegen Ter Leede voor de boeg nog slechts één ijzer in het vuur. Leonidas maakte een einde aan het bekeravontuur en won met 2-5 op De Zwaaier. Trainer Michel Langerak wilde blessures voorkomen in verband met de finale komende zaterdag in de nacompetitie tegen Ter Leede voor een ticket in de Topklasse. Het team met spelers uit het tweede elftal gaf zich niet zomaar gewonnen tegen de zondaghoofdklasser uit Rotterdam. Na de 0-1 kwamen de Werkendammers zelfs op 2-1 voor door Dylan van der Pluijm en Robin de Keijzer. Beide ploegen gingen de rust in met een 2-2 stand.

Vermoediheid
Na de pauze begon de vermoeidheid mee te spelen bij de spelers van het tweede elftal van Kozakken Boys. Leonidas was de bovenliggende partij en had het betere van het spel. De Rotterdammers liepen uit naar 2-5. (Regio Voetbal)

 

Lees meer over:

Werkendam kozakken boys
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.