Wednesday 22 September 2021

Alles over Altena

Woudrichem heeft ook last van storing bij Tele2

7 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  'Helaas zijn storingen niet altijd uit te sluiten,' schrijft Tele2. Op dit moment is er een stroomstoring in Rotterdam waar ook de gemeente Woudrichem last van heeft. Diverse telefoondiensten ondervinden problemen. Tele2 had om 21.00 uur nog geen idee hoe lang de storing zou voortduren.

Customer Service Tele2 Zakelijk: 'Wij zijn met man en macht bezig deze zo snel mogelijk te verhelpen. We doen ons uiterste best om storingen te voorkomen door goed te anticiperen op mogelijke zwakke schakels in ons netwerk. Toch kan het voorkomen dat er een storing in het netwerk optreedt. We vragen hiervoor uw begrip en we doen er alles aan om storingen zo snel mogelijk op te lossen.'

Wat overblijft is 'Effe Apeldoorn bellen!'

Lees meer over:

woudrichem storing tele2
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.