woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne fietst weer!

6 juni 2012 (door AalburgNet)

MEEUWEN - Marianne fiets weer! Voor het eerst na haar val op 25 mei stapte zij weer op. Twee weken geleden brak zij haar sleutelbeen toen ze in botsing kwam met een motrrijder in de Valkenburg Hills Classic. Zij hoefde niet geopereerd te worden. Vos twitterde dat het  'niet zo slecht aan voelt.'

In voorbereiding op Londen gaat Marianne samen met de andere selectieleden van 19 tot en met 22 juli deelnemen aan de Tour de Limousin. Vos rijdt op de Olympische Spelen in Londen de wegrace en de individuele tijdrit. Dat meldt de wielrenunie KNWU. Vier jaar geleden in Peking kwam zij op dezelfde onderdelen uit..

Eind juni komt de bikkel uit in de Ronde van Italië.

Lees meer over:

Marianne vos Meeuwen Rabobank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.