maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Altena op de koffie bij Krachtstroom

6 juni 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA / NIEUWENDIJK - Krachtstroom creatie | communicatie aan de Rijksweg 134 is klaar om de gasten te ontvangen voor de vierde editie van Open Coffee Altena morgen, 7 juni. Het reclamebureau in Nieuwendijk is sinds januari van dit jaar gevestigd in het voormalige Tavenu, het  vroegere dorpshuis.

Jacqueline Munnik, één van de 'neutronen' achter het bureau, liet enthousiast weten er volledig klaar voor te zijn om morgen de - naar verwachting - zeventig à tachtig ondernemende koffiedrinkers te ontvangen. Het pand staat er fris bij (foto), de stoep is spreekwoordelijk aangeveegd en de koffie letterlijk geregeld.
Was eerst de gedachte de deelnemers aan Open Coffee Altena buiten te ontvangen, nu is besloten de happening toch naar binnen te verplaatsen. De weersomstandig-heden zijn te instabiel en met een nat pak terug naar kantoor lijkt ook niet erg aanlokkelijk.
Wat wel leuk is dat bezoekers vrij zijn door het hele pand te lopen en in de vele ruimtes van Krachtstroom een kijkje te nemen. Eén van de voordelen van het Open Coffee-concept: letterlijk kijken in de keuken bij steeds een andere ondernemer.

Zendtijd
Ook dit keer is er de Open Coffee Stip. Levenscoach Jos Korthout (Praktijk voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en Peter Kant (Veiligheidskundige (RHVK) SAWO Safety Work) zullen in maximaal 90 seconden 'zendtijd' hun verhaal pitchen aan de aanwezigen om zich vervolgens - met koffie verzorgd door Graphic Barista - te mengen onder de bezoekers om hun verhaal toe te lichten aan wie dat wil. Met een lekkernij van Sweet Ima in de hand moet dát lukken!

Welkom
Er is dus werkelijk alle reden als ondernemer, manager, werkgever, politiek bestuurder of in welke hoedanigheid dan ook, aanwezig te zijn op 7 juni in Nieuwendijk tijdens de vierde editie alweer van Business Network Open Coffee Altena.

Wees van harte welkom van 09.30 tot 11.00 uur. Er is nog plaats: wel even aanmelden s.v.p.
Tot slot nog een TIP: neem wel uw visitekaartjes mee! Er valt morgen veel te delen... (Foto Krachtstroom)

www.ondernemendaltena.nl

www.krachtstroom.com

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.