woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

CDA wil haast maken met derde haven

6 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het CDA zet zich al geruime tijd in voor de aanleg van een derde Werkendamse haven en nodigde eerder ook Europarlementarier Lambert van Nistelrooij uit voor een bezoek aan de haven. Toen werd ook met een aantal ondernemers gesproken wat er vanuit Europa voor mogelijkheden zijn om de Werkendamse havens te ontwikkelen. Zoals bijvoorbeeld een subsidie vanuit Europa voor een haalbaarheidsonderzoek.

Het CDA is van mening dat de Werkendamse bevolking 'een ondernemend volkje' is het geen tot uiting komt in de huidige havens. Deze zijn erg belangrijk voor de huidge en toekomstige werkgelegenheid. Voor met name ook het laatste is een derde haven noodzakelijk, meent de partij. 
De CDA- fractie heeft aangegeven meer snelheid te willen met de derde haven. Een en ander heeft ertoe geleid dat de gemeente het verder heeft opgepakt. Dit tot tevredenheid van het CDA.

Afgelopen maandag stond een werkbezoek gepland voor de gemeenteraad met een presentatie, rondvaart en gesprek met ondernemers.

Lees ook dit bericht op Werkendam.net

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.