zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Geknipt en geschoren

6 juni 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSIWJK - In de beide kleuterklassen van CNS De Kandelaar werken de kinderen over het thema 'Vaders, papa’s en vaderdag'. Hiervoor plaatste de school een oproep aan 'behaarde vaders' die in de kleutersklas een demonstratie scheren wilden geven. Daar werd spontaan gehoor aan gegeven.

Op de website van de school valt te lezen: "Gelukkig waren er een paar vaders met blonde en bruine baarden. Inmiddels weten de kleuters alles over nat-scheren, kwasten, zeep, schuimen, botte en scherpe mesjes. Ja, zelfs van een lekkere crême voor je pas geschoren gezicht. Papa’s bedankt, wij waren erg onder de indruk!"

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.