Friday 17 September 2021

Alles over Altena

JOP kreeg metamorfose

6 juni 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM -  Zaterdag 2 juni zijn jongeren in Woudrichem samen met het jongerenwerk van Stichting De Vleet druk bezig geweest om hun JongerenOntmoetingPlaats, kortweg JOP, een metamorfose te geven. Enkele weken terug hadden zij het plan opgevat om hun ‘huisje’ op te gaan knappen. Dankzij de gulle giften van Verhoeven Verf en Wand uit Giessen en Fixet uit Rijswijk was er voldoende verf en andere benodigdheden. Ook de gemeente Woudrichem steunde deze actie en zorgde voor wat lekkers.

Wanneer u het parkeerterrein bij de voetbal aan de Middelvaart oprijdt, ziet u een kleurig huisje staan!

Meerdere foto’s vindt u op de facebook pagina van het jongerenwerk Woudrichem.

Lees meer over:

woudrichem JOP de vleet
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.