woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Samen op de bank...

5 juni 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA - Stem op je favoriete bank! Dit voorjaar startte Rabobank Altena de unieke campagne met als thema ‘Samen op de bank’. Als blijvende herinnering aan het nieuwe adviescentrum worden er vijf Social Sofa’s geplaatst in het werkgebied van de bank. Voor één van deze banken wordt een ontwerp gerealiseerd dat inwoners uit het Land van Heusden en Altena hebben ingediend.

Welk ontwerp is jouw favoriet? Stem mee!
Op maandag 4 juni selecteerde de deskundige jury de nominaties. Vanaf dinsdag 5 juni zijn de genomineerde ontwerpen online te bekijken en kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriet. De stemronde sluit op maandag 11 juni. Laat je horen en stem mee!
 
En de winnaar is…
Naast de stemmen van het publiek telt ook het oordeel van de vakjury mee. Criteria bij de beoordeling zijn onder andere creativiteit, originaliteit en visuele kracht, maar ook toepasbaarheid en achterliggende gedachte. Op dinsdag 12 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. Het winnende ontwerp zal daadwerkelijk uitgevoerd worden en een mooi plekje krijgen in het Land van Heusden en Altena. 

Lees meer over:

Altena samen op de bank
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.