vrijdag 21 januari 2022

Alles over Altena

Reunie De Schans in september

5 juni 2012 (door WerkendamNet)

SLEEUWIJK - De Schans in Sleeuwijk bestaat 25 jaar en organiseert een grote reünie. Op zaterdag 29 september kunnen degenen die de afgelopen 25 jaar in het gebouw rondliepen nog een keer terug naar Sleeuwijk.

Honderden bevolkten in die periode het gebouw, hun puberteit is daar begonnen. Vriendschappen voor het leven zijn er gesmeed maar ook ruzies zijn er geweest en meestal weer bijgelegd. Talloze activiteiten zijn er op touw gezet, werkweken naar De Ardennen, koud en regenachtig. Naar Parijs of op de fiets naar De Veluwe of gewoon een dagje naar Den Haag. Eigenlijk te veel om op te noemen wat er allemaal heeft plaatsgevonden in al die jaren. Iedereen heeft zijn eigen verhalen en herinneringen aan zijn periode op de Schans. Het gebouw is veranderd in de loop van de jaren, herbouwd, onherkenbaar voor velen, zeer herkenbaar voor de jongeren. Dat geldt ook voor het personeel,  sommigen na die 25 jaar nog steeds aanwezig. Een respectabel aantal waren slechts passanten en zijn weer verdwenen uit Sleeuwijk.

Iedereen die voetstappen heeft liggen in De Schans kan zich voor de reünie inschrijven via de website: www.csdehoven.nl.

Lees meer over:

Sleeuwijk reunie de schans
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.