woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Oranje kijken in Hollywpud

5 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  Servicebioscoop Hollywoud uit Almkerk gaat de EK wedstrijden van het Nederlands elftal live vertonen op een groot scherm in de foyer. De toegang is gratis en het eerste rondje is van het huis.

Als Oranje scoort, wint iedereen een vrijkaartje. Mensen die liever geen voetbal kijken, kunnen tijdens de wedstrijden tegen een gereduceerd tarief naar de film.

Het Nederlands elftal speelt op 9 juni de eerste wedstrijd tegen Denemarken (18.00 uur). Op 13 juni is Duitsland de tegenstander en op 17 juni wordt de poulefase afgesloten tegen Portugal. Deze twee wedstrijden beginnen om 20.45 uur.

Lees meer over:

Almkerk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.