vrijdag 3 december 2021

Alles over Altena

Bieb in Altena krijgt nieuw uitleensysteem

4 juni 2012 (door AalburgNet)

ALTENA -  Op maandag 11, dinsdag 12 en woensdag 13 juni zijn alle zeven vestigingen gesloten omdat er een nieuw uitleensysteem wordt ingevoerd. Op zaterdag 8 juni zal er voor het laatst gewerkt worden met het huidige uitleensysteem in de zeven vestigingen.

Vanaf donderdag of vrijdag zijn vestigingen Aalburg, Hank, Dussen, Sleeuwijk, Nieuwendijk en Giessen weer op de normale openingstijden bereikbaar. Alleen vestiging Werkendam is gesloten tot en met 23 juni. In Werkendam wordt niet alleen de bibliotheeksoftware aangepast aan deze tijd, maar ook het interieur. Laat u verrassen in Werkendam vanaf 25 juni 14.00 uur.

Lees meer over:

Altena bibliotheek sluiten
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.