donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Andelo presteert goed bij clubteamfinale

4 juni 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  Het team voorgeschreven vijfde divisie van Gymvereniging Andelo leverde zaterdag 2 juni een uitstekende prestatie op de finale clubteams in Prinsenbeek. Het team, dat bestaat uit Amy van Wijk, Esra Kostense, Eva de Fijter en Fleur de Lorm, had zich via de voorronde op 24 maart 2012 weten te plaatsen voor deze wedstrijd.

De turnsters begonnen hun wedstrijd op sprong waar ze alle vier een overslag over de kast turnden. Door een aantal lichte blessures werd er niet met plank gesprongen, maar met trampoline, wat een lagere uitgangswaarde geeft. Toch wist het team een goede score neer te zetten. Op brug draaiden de turnsters zoals gewoonlijk een goede wedstrijd. Fleur liet zien dat ze de salto van brug nu helemaal beheerst.

Koprollen
Op balk zaten drie van de vier koprollen erop en dat zegt al veel voor de uitslag. Het is en blijft toch voor elke turnster in deze categorie een gewaagd onderdeel.  Het laatste onderdeel was vloer en ook hier haalde het team hoge punten.

Amy, Esra, Eva en Fleur hebben een prima wedstrijd geturnd en eruit gehaald wat ze konden. Ze behaalden uiteindelijk een achtste plaats.

Lees meer over:

sport Andelo
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.