woensdag 26 januari 2022

Alles over Altena

Lege flessen voor Tanzania

2 juni 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - World Servants uit Werkendam zet zich in voor Tanzania door het ophalen van flessen. Sharon Ulfman, Carin van Berchum, Kees Visser zetten zich in voor een project in Handeni waar woningen voor de 'allerarmsten' worden gebouwd.

"Komende zomer zullen wij mee helpen met het bouwen van drie woningen in Tanzania. Hiervoor houden wij verschillende acties waaronder de statiegeld actie. Lege flessen kunnen worden ingeleverd bij de C1000 en MCD in Werkendan in de daarvoor bestemde boxen. U kunt de flessen ook bij ons thuis komen afgeven, maar wij willen de flessen ook bij u thuis ophalen. Hiervoor kunt u naar ons mailen op info@worldservantswerkendam.nl

Voor meer informatie: www.worldservantswerkendam.nl

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.