zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Rijswijkse Boys naar tweede klasse

2 juni 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Feest in rijswijk. Het eerste elftal van Rijswijkse Boys promoveert volgend seizoen naar de tweede  klasse van Regio zuid 1. 

Zaterdag 2 juni speelde Rijswijkse Boys in eigen huis met 3 - 3 gelijk tegen GJS. Een week eerder speelde Rijswijkse Boys bij GJS en won daar met 1 - 2. Na een kwatier spelen was het al met 1-0 op voorsprong. In de 23 e minuut kwam het op 1-1, en vijf minuten voor rust was het Maurice Schopenhouer die een penalty nam en Rijswijk op voorsprong kwam met 2-1. Opnieuw scoorde Rijswijk waardoor het 3-1 werd. Na de rust wist GJS de stand op 3-2 te krijgen, en in de 76e minuut was weer Rijswijk aan zet. De doelman van GJS werd geblesserd in de 70e minuut, en werd vervangen.

Spannend
Tien minuten voor het eindsignaal werd het 3-3, waardoor het duel wel echt spannend werd. Een speler van GJS kreeg na twee keer geel een rode kaart voor een overtreding. Het was dan Rijswijkse Boys die de goede papieren had in deze finale van de nacompetitie. Zij spelen volgens seizoen in de tweede klasse, terwijl GJS in de derde klasse blijft door deze degradatie.

Zowel voor als na de wedstrijd knalde het vuurwerk en werden oranje rookbommen afgestoken.

Lees meer over:

sport Rijswijk
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.