woensdag 8 december 2021

Alles over Altena

Haringhappen voor het goede doel

1 juni 2012 (door WerkendamNet)

ALTENA / WERKENDAM - Het haringseizoen gaat op 6 juni, traditiegetrouw in Scheveningen en dit jaar voor de 28e keer, van start met de veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe. In Altena is men er daarom snel bij... Donderdag 14 juni is er een gecombineerde netwerkavond. Businessgroep De Buurman zal dan samen met serviceclubs Kiwani’s Lions en de Rotary een Haringparty organiseren. Vanaf 16.00 uur is men welkom op de vaste locatie: restaurant De Waterman in Werkendam. 

De organisatoren van de haringparty willen graag met elkaar optrekken. Daarom dit keer een Altena-evenement, waarbij het zakelijke karakter hoog in het vaandel staat. Dit evenement leent zich ervoor om zakelijke relaties uit te nodigen (kosten € 27,50 per persoon), waarbij in een informele sfeer contacten kunnen worden onderhouden.

Doel
Het doel dit jaar zal zijn de Stichting Opkikker, waarbij nadrukkelijk is bepaald, dat de besteding moet zijn aan jeugdige personen uit het Land van Heusden en Altena. Er is nadrukkelijk gezocht naar een goed doel in het Land van Heusden en Altena. 'Wij willen een zo uitgebreid mogelijk gezelschap bij elkaar krijgen ( van ondernemer tot  ambtenaar) om in een informele sfeer elkaar te treffen.'

Geld ophalen
De bezoekers (ook de organisatoren!) betalen €  27,50. Hiervoor heeft men entree tot deze netwerkbijeenkomst en tevens ontvangt men twee consumptiemunten. Het nuttigen van haringen en korenwijn zullen onbeperkt zijn. Tijdens de netwerkbijeenkomst zal  er een veiling plaatsvinden van een vaatje haring waarvan de gelden volledig gedoneerd zullen worden aan een goed doel. 'Wij rekenen op een grote opkomst dus zorg dat u bij dit unieke evenement aanwezig bent', aldus de oproep van de organisatoren.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.