woensdag 10 augustus 2022

Alles over Altena

Marianne Vos in minidocumentaire Rabobank

31 mei 2012 (door AalburgNet)

UTRECHT / MEEUWEN: Deze week lanceert de Rabobank haar Olympische campagne 'Van begin tot goud. Dat is het idee.'  Hiermee wil de Rabobank laten zien dat door haar manier van sponsoren Olympisch succes mogelijk is. Op Rabosport.nl is vanaf vrijdag 1 juni een minidocumentaire te bewonderen over een bijzonder talentvolle Rabosporter: Anky van Grunsven. Documentaires over Marianne Vos en Naomi van As, eveneens reeds in bezit van Olympisch goud, volgen in de loop van  juni. Zij maken samen met andere Rabosporters deel uit van het Rabo Topsport Team.

Bijzondere sportprestaties komen niet uit de lucht vallen. Ook niet als je heel talentvol bent. Echt succesvol zijn vergt een jarenlange toewijding. Van de sporter zelf, maar ook van zijn omgeving. Daarom sponsort de Rabobank al meer dan vijftien jaar de hockey-, wieler- en paardensport in de volle breedte, van recreatief tot de top. Niet alleen op de momenten dat het goed gaat, maar ook als het even wat minder loopt. Zo lever je namelijk echt een bijdrage aan het succes van sporters. En geef je hen de ruimte om te groeien.

Rabo Topsport Team
Dat deze aanpak resultaat heeft, bewijst het Rabo Topsport Team. Onder meer met de gouden medailles van Anky van Grunsven, Marianne Vos en het dames hockeyteam met Naomi van As. Hun verhalen staan centraal in de nieuwe campagne 'Van begin tot goud. Dat is het idee.'. Hiermee vertelt de Rabobank alle sportliefhebbers in Nederland wat je als sporter in je leven tegenkomt, onderweg naar het grootste en meest belangrijke sportpodium ter wereld.

Online platform
Het platform op Rabosport.nl is interactief en staat vol met verhalen van Rabosporters. Met de hashtag #ziningoud houdt het Rabo Topsport Team sportliefhebbers via social media dagelijks op de hoogte in aanloop naar Londen en tijdens de Spelen zelf. Zo ontstaat een platform met elke minuut ‘vers’ Olympisch nieuws en een plek waar Nederland de sporters persoonlijk kan aanmoedigen op weg naar hun hoogtepunt in London.

Van het eerste bekertje tot een met het gloriemoment op de Spelen. Van klein opdondertje met potentie, tot vaste kracht in de nationale selectie. Het komt allemaal aan bod in onder andere drie prachtige minidocumentaires en een expositie over Anky, Marianne en Naomi.

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.