donderdag 27 januari 2022

Alles over Altena

Ruimere vaartijden veerdienst per 1 juli

31 mei 2012 (door WerkendamNet)

WERKENDAM - Het veer  Gorinchem-Sleeuwijk-Werkendam-Hardinxveld gaat per 1 juli ook tijdens koopavonden varen. Dat betekent dat de laatste afvaart vanuit Gorinchem 21.00 uur zal zijn. Dit heeft voor de andere trajecten mogelijk een kleine wijziging in de afvaartijden als gevolg, maar deze zijn zeer minimaal.

Er zijn meer uitbreidingen. De veerdienst tussen Aalst en Veen gaat vanaf genoemde datum ook op zondag varen.Tussen Aalst en Veen zal er in juli en augustus 2012 op zondag proef worden gevaren tussen 11.55 uur tot 17.50 uur. Slaagt deze proef, dan zal dit volgend jaar zeker een vervolg of wellicht een uitbreiding tot gevolg hebben.

Lees meer over:

Werkendam uitbreiding Veer vaart
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.