woensdag 19 januari 2022

Alles over Altena

Start transformatie sportpark

31 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ALMKERK -  In de nieuwe Almkerkse wijk Den Doorn worden 130 woningen gebouwd. De wijk ligt aan de westkant, bij de sportvelden. Een gedeelte van het huidige sportterrein wordt gebruikt voor woningbouw. Daarbij ondergaat het huidige sportcomplex een transformatie. Dinsdagavond vond de officiële start van deze transformatie plaats: Woonlinie en wethouder De Peuter ontgroeven samen de middenstip van het voetbalveld.

Het huidige sportcomplex wordt opnieuw ingericht in nauw overleg met gemeente en verenigingen. Op die manier dat er zowel ruimte komt voor woningbouw als dat de wensen van de verenigingen worden gerealiseerd. De voetbalvereniging krijgt drie nieuwe natuurgrasvelden en een kunstgrasveld. De korfbalvereniging krijgt twee kunstgrasvelden.

Werkzaamheden
De nieuwe kunstgrasvelden en een aantal natuurgrasvelden worden aangelegd tijdens de zomerstop van de verenigingen. Volgend jaar worden in dezelfde periode de overige natuurgrasvelden aangelegd. Woonlinie besteedt de velden aan. Na aanleg worden de sportvelden overgedragen aan gemeente Woudrichem. Ceelen Sport Constructies B.V. uit Zeewolde neemt de sportvelden voor haar rekening.

Lees meer over:

Almkerk sportvelden middenstip
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.