donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Man (59) valt in scheepsruim en breekt beide enkels

31 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL -  De hulpverleningsdiensten rukten woensdagmiddag uit voor een arbeidsongeval in Andel. Het ongeluk gebeurde rond 13.00 uur bij een overslagbedrijf aan de Hoge Maasdijk in Andel. Bij het arbeidsongeval raakte een 59-jarige man uit Andel gewond.

De man stond op een ladder in het ruim van een schip. Op een gegeven moment schoof de ladder onder hem uit. De man kon zich nog vastgrijpen aan de rand van het ruim, maar hield dit niet vol en moest zich laten vallen. Hij kwam circa twee tot drie meter lager terecht op de bodem van het schip. Hij liep daarbij letsel op aan zijn benen en voeten. Naar verluidt heeft hij zijn beide enkels gebroken bij de val.

Arbeidsinspectie
De brandweer kwam er aan te pas om het slachtoffer uit het ruim naar boven te halen. Vervolgens ging hij per ambulance naar het ziekenhuis. De politie informeerde de arbeidsinspectie over het ongeval.

Lees meer over:

Politie ongeval schip
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.