maandag 6 december 2021

Alles over Altena

Vierde editie Open Coffee in Nieuwendijk

30 mei 2012 (door AalburgNet)

ALTENA - Open Coffee Altena 4.0 (7 juni aanstaande) wordt gehouden in Nieuwendijk bij een jong en dynamisch bedrijf: Krachtstroom creatie | communicatie aan de Rijksweg 134.

Krachtstroom creatie | communicatie is een reclamebureau dat gevestigd is in het Oude Tavenu, het voormalig gemeenschapshuis aan de Rijksweg. In eigen beheer is het voorgebouw inmiddels verbouwd tot bedrijfsverzamelgebouw. Aan de basis van Krachtstroom staan drie ervaren communicatieprofessionals. Ieder met zijn eigen/haar kracht, ieder met zijn/haar eigen bijdrage. Krachtstroom staat voor inhoud, vorm en energie. Maakt werk dat je raakt, resultaat oplevert en effect heeft.

Businessnetwork Open Coffee Altena: speciaal bedoeld voor netwerkers, durfondernemers, overheden, creatieve breinen, businesspartners, ondernemende geesten en aanstormend talent. Ieder die zich aangesproken voelt is dan ook van harte welkom. Met koffie als brandstof. Deze wordt overigens verzorgd door Graphic Barista. De lekkernijen door Sweet Ima. En wie wil kan ook nog een gratis foto laten maken bij Licht-Werk in de fotostudio.

Stip
Op de Open Coffee Stip dit keer Levenscoach Jos Korthout (Praktijk voor Sociaal Pedagogische Hulpverlening) en Peter Kant (Veiligheidskundige (RHVK) SAWO Safety Work). In maximaal 90 seconden 'zendtijd' presenteren zij hun dienst aan de aanwezigen. Na afloop van hun pitch zijn zij bereid tot het beantwoorden van vragen of het geven van toelichting.

Alle reden dus om als ondernemer, manager, werkgever, politiek bestuurder of in welke hoedanigheid dan ook, aanwezig te zijn op 7 juni in Nieuwendijk tijdens de vierde editie alweer van Business Network Open Coffee Altena.

Wie meer wil weten, of zich wil aanmelden

www.ondernemendaltena.nl

www.krachtstroom.com 

Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.