zondag 7 augustus 2022

Alles over Altena

Sportdag in Rijswijk geslaagd

30 mei 2012 (door WoudrichemNet)

RIJSWIJK - Gelukkig ging de sportdag van CBS De Kandelaar gewoon door. Op 16 mei was er een dreigende buienlucht waarmee de dag begon. toch bleef het (bijna) droog.  De fakkel en het olympisch vuur deden het wat minder door de wind, maar de opening met de presentatie van de veertien landen verliep prima.  

Het werd een sportief evenement waarin sporters uit veertien landen hun beste prestaties hebben laten zien. CBS De Kandelaar reageert op de website: "We willen iedereen hartelijk danken die aan deze dag heeft meegewerkt: de voetbal voor het beschikbaar stellen van het veld, alle ouders die begeleider waren, Sjanie (om de kantine te openen), de Plusmarkt (die voor de appels heeft gezorgd in de rust), Van Helden (die de fietsen beschikbaar stelde), de duikers (die de roeiers veilig in en uit de boot hielpen) en de kinderen die spullen hebben uitgeleend. We kunnen terugkijken op een geslaagde dag!"

Lees meer over:

Rijswijk kandelaar sportdag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.