zaterdag 22 januari 2022

Alles over Altena

De regio 'doet' de Roparun

30 mei 2012 (door WoudrichemNet)

WOUDRICHEM - Het hardloopevenement van het jaar is natuurlijk de Roparun. Vanuit Parijs en Hamburg vertrokken 321 teams van meestal 8 lopers om in estafettevorm de enorme afstand van 514 en 563 km naar Rotterdam te overbruggen.

De Roparun is een sponsorloop. Met het geld worden doelen ondersteund die het leven van kankerpatienten veraangenamen. Het motto is dan ook: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Ook uit onze omgeving deden teams mee met daarin ook leden van Altena Road Runners. De Bommelerwaard Runners uit Zaltbommel finishte om 14:42:44, Team Almkerk finishte om 15:03:08 en de Buitenbeentjes uit Andel finishte om 15:10:11. Ondanks de hoge temperatuur toch prima resultaten. Hierbij dan ook de felicitaties voor de teams.

Wilt u nog doneren, ga dan naar de website van het team of kijk op Roparun.

Lees meer over:

Almkerk Giessen roparun
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.