donderdag 28 oktober 2021

Alles over Altena

Aelse dag bijzonder geslaagd

30 mei 2012 (door WoudrichemNet)

ANDEL - De Aelse Dag 2012 zit er weer op en de organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagde editie. Er viel zaterdag, onde rprima weersomstandigheden dan ook van alles te beleven: van straattheater, rallyauto’s en circus, tot een kunstmarkt, een ondernemersmarkt en ontzettend veel muziek.

De Aelse Dag wordt elk jaar georganiseerd door de vrijwilligers van Andels Fanfare Corps met hulp van diverse sponsors. De orngiasaite laat weten: "Zonder deze hulp was het evenement niet mogelijk geweest. Dus vanaf deze plaats willen we iedereen nog eens hartelijk bedanken!"

Voor foto's KLIK hier...

Lees meer over:

Aelse dag
Deel dit bericht met je vrienden!

Tekst en/of beeldmateriaal gebruiken van Mediaplein Altena.Net? Neem even contact op.